Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /data01/virt55527/domeenid/www.weboy.fi/delipistefi/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
4 vinkkiä hyvän catering palvelun löytämiseen – Deli Piste

4 vinkkiä hyvän catering palvelun löytämiseen

 

Catering-palvelun tilaaminen on yksi operaatio. Tässä artikkelissa pyrimme listaamaan muutamia asioita, joita tulisi ottaa huomioon, kun asioita catering-palveluiden kanssa. Kiinnitä siis huomiota seuraaviin.

1. Allergiat

Kysy tilaisuuden osallistujilta allergiat. Toinen vaihtoehto on tietenkin tilata sellaista ruokaa, joka on sopivaa suurinpiirtein kaikkien makuun. Allergikoille voi toki valmistaa erilliset ateriat, mutta muista varautua lisäkustannuksiin heidän suhteen.

2. Sopimuksen sisältö

Katso tarkasti, mitä catering palvelun sopimukseen kuuluu. Ennen sopimuksen tai tilauksen tekemistä tee selväksi omat ehtosi ja vaadi niitä lisättäväksi sopimukseen

3. Yksinkertaisuus on kaunista

Paras vaihtoehto catering-palveluiden mielestä on suuri määrä yksinkertaista ruokaa, josta on loihdittu näyttävä kokonaisuus. Toki vaikeatkin kokonaisuudet onnistuvat, mutta todellisuudessa ne yksinkertaisimmat ratkaisut ovat olleet se toimivin ratkaisu molempien osapuolten mielestä. Mieti etukäteen millaista kokonaisuutta olet miettinyt. Voit esimerkiksi kuvailla tapahtuman luonteen ja teeman, osallistujien määrän sekä mieltymykset. Viimeisenä kerro omat toiveesi ruoan suhteen. Valmis lista tai menu ei ole ollenkaan pahitteeksi. Kuvat auttavat myös paljon. 

4. Kilpailuta

Halvin vaihtoehto ei välttämättä ole paras. On olemassa hyvin monenlaisia palvelukokonaisuuksia. Joihinkin kuuluu pelkkä toimitus, toiseen kuuluu tarjoilija paikan päälle ja niin edelleen. Yksi lisälaskutustapa on myös astioiden tiskaus ja kuljetuspalvelu. Muista ottaa nämä asiat esille jos et ole aikaisemmin ollut heidän kanssaan tekemisissä.

5. Pelivara

Ole ajoissa. Kaikista tuskallisinta on, kun ruokatilaus tulee viime tippaan ja täytyy hädissään lähteä tilailemaan raaka-aineita, kertoo muuan catering yrittäjä. Kaikista parhasta hänen mukaansa on, että tilaus tulee minimissään kaksi viikkoa etukäteen. Tällöin me keritään sumplia raaka-aineet, työvuorot ja kuljetus kuntoon, tokaisee yrittäjä.

 

Täällä meillä olemme pyrkineet kehittelemään alustan catering-palveluiden kilpailuttamista varten. Catering-palvelu voi vapaasti asettaa sivuille oman ruokalistansa sekä hintansa. Näin eri catering yritysten listoja on nopea selailla yhden verkkosivun alla. Enään ei tarvitse mennä erikseen läpi jokaista nettisivua tai pahimmassa tapauksessa soittaa erikseen jokaista paikkaa läpi. Me teemme työn puolestasi. Voit jopa asettaa meille tehtäväksi hoitaa catering palvelun puolestasi.

 

Suosittelemme

Ceidas Catering

Syriana Catering

Ruoto Catering

Mille Mozzarelle

 

2015-10-30T12:36:03+00:00