Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /data01/virt55527/domeenid/www.weboy.fi/delipistefi/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Catering ja neljä muuta uutista – Deli Piste

Catering ja neljä muuta uutista

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kesä on tuonu meille hyviä uutisia ja olemme kasvaneet niin yrityksenä kuin palveluna. Meille on tullut uusia mahtavia tyyppejä töihin markkinoinnin ja myynnin puolelle. 

Laajensimme toimitusaluetta, jotta katamme varmasti kaikki nälkäiset lounasihmiset. Uusina toimitusalueina olemme avanneet Helsingin ydinkeskustan lisäksi sen reuna-alueita, kuten Kallion, Munkkiniemen ja Vallilan. Seuraavana kohteena meillä on Keilaniemi. Tule sinäkin kokeilemaan lämmintä ja nopeaa palvelua. Uudet alueet saavat heti kaikki meidän yhteistyöravintoloiden ruokalistat. Listasimme kaikki toimitusalueet verkkosivuille.

Ravintolavalikoima laajentui viimeviikolla. Uusia ravintoloita ovat Ravintola China Annankadulla. Tiesitkö, että se on Helsingin vanhin kiinalainen ravintola. Tätä kannattaa kokeilla. Toinen uusi ravintola on Raiku. Kotoisa suomalaista kotiruokaa tarjoileva ravintola Hakaniemen kauppahallin vieressä, Hämeentie 1:ssä huippusuosittu. Mikä Raikusta tekee niin erityisen? Vastaus on helppo. Riku keittiössä ja Raili salin emäntänä. Perjantaisin Raikun listalla on aina lihapullia. Tämä lämminsydämminen parivaljakko kokkaa ruokaa rakkaudella. 

Tekeekö työpäivän aikana mieli makeaa? Onko tarkoituksena tilata leivoksia kokouksiin? Solmimme yhteistyösopimuksen lauttasaarelaisen Say With a Cake yrityksen kanssa. Meiltä saa nyt tilattua suussa sulavia leivonnaisia ja kakkuja. SIWC:n kakuissa yhdistyy oma persoonallinen tyyli ja uniikit makuyhdistelmät. Hyvänä esimerkkinä kakku  Bloody Monday. Kakussa maistuu tummaan suklaan lisäksi veriappelsiini ja espresso sekä joskun myös shampanja. Eikö olisi hyvä viikon aloitus? Jokainen kakku on uniikki taideteos.

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä on tämä ajatus catering-palvelusta. Haluamme tarjota meidän asiakkaille mini-catering palvelun, joka on normaalin catering-palvelun ja lounaan välimuoto. Tämä palvelu on tarkoitettu kokouksiin lounasaikaan suuremmille ryhmille, päivälliseksi tai viikonlopulle. Jokaisella meidän yhteistyöravintolalla on myös catering-menu ja se on myös meidän käytössä. Eli nyt sitten vain suunnittelemaan yrityksen juhlia ja tapahtumia 🙂

Tällä kertaa ei muita uutisia. Hyvää lounasta!

2015-09-11T09:45:08+00:00