Kuinka automatisoida työpaikkaruokailu

food-restaurant-hand-dinner

Deli Pisteen yrityspalvelun avulla saat kattavan valikoiman eri maiden ruokia suoraan yhdeltä verkkosivustolta. Mahdollisuuksia on moneen makuun ja voit nauttia niitä yhdessä muiden työkavereiden kanssa.

Kuinka tämä automatisaatio sitten tapahtuu?

Luomme yrityksellesi oman tilin meidän ruoan tilausjärjestelmään. Ilmoitat meille kuinka monta henkilöä tilaa ruoat, kerrot meille ajankohdan sekä kellonajan. Näin helppoa se on. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain istua ja odottaa tilausta. Enää sinun ei tarvitse murhetia, että mistä sitä hakisi ruokaa tai kuinka täynnä ravintolat ovat lounasaikaan. Sinulta säästyy aikaa ja vaivaa. 

Kuljetuskustannus on aina yrityskohtainen. Se riippuu yrityksesi sijainnista pääkaupunkiseudun alueella. Mikä tässä järjestelmässä kuitenkin on parasta, että kuljetuskustannus jakaantuu kaikkien syöjien kesken.

Deli Piste loi ruoan tilausalustan yrityksille ja ryhmille, jotka eivät halua lähteä työpaikalta syömään ulos. Syitä on monia muitakin. Ravintolassa saattaa olla lounasaikaan hirveä ruuhka ja keittiö aivan tukossa. Ruokaa saa jonottaa sekä kaiken lisäksi vielä odottaa. Mikä sen tuskaisempaa kuin käyttää aikaa odotteluun, kun tärkeät työt odottavat työpöydällä. 

 

2016-12-07T18:40:52+00:00