Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /data01/virt55527/domeenid/www.weboy.fi/delipistefi/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Meidän ravintolat – Deli Piste

Meidän ravintolat

AllRestaurants

Meille on tärkeintä kuljetuspalvelu, mutta yhtä tärkeätä on myös yhteistyössä toimivat ravintolamme. Arvostamme suuresti joka ikistä ravintolaa, joka on lähtenyt meidän kanssa tekemään yhteistyötä ja kokeilemaan uusia toimintamalleja. Haluammekin osoittaa suurta kiitosta meidän yhteistyökumppaneille pääkaupunkiseudun alueella.

Hima&Sali on Kaapelitehtaalla sijaitseva pääasiallisesti Wokki-ruokia tarjoileva ravintola. Wokit valmistetaan suoraan nenän edessä huippukokkien toimesta. Valikoimat kasvisten ja lihan suhteen ovat erittäin laajat, ja raaka-aineet tietysti parasta laatua.

Voipojat toimii Lauttasaaressa lähellä veneliikkeitä rauhaisalla kerrostaloalueella. Paikka on erittäin kotoisa ja palvelu ystävällistä. Ruoka on tuoretta ja ensiluokkaista. Voipoikien lounaslista vaihtuu päivittäin, joten on varaa mistä valita.

Bulevardi 15, Levant. Middle Eastern Street Foodia tarjoileva pieni muutaman asiakaspaikan omaava ravintola on sympaattinen. Paikan omistajat ovat kotoisin lähi-idästä. Ruoka on simppeliä, mutta sitäkin näyttävämpää ja maistuvaa. Levantin Falafelit ja Mezet ovat saavuttaneet Helsingissä suurta suosiota, eikä syyttä.

Taste of Thai Ruoholahdessa Itämerenkadun toisessa päässä tarjoilee perinteisiä thaimaalaisia makuja. Ruoka ei ole liian tulista suomalaisen makuun. Ravintolassa on päivittäin vaihtuva lounasbuffet, joka on erittäin kattava. Buffetista saa varmasti vatsansa täyteen monenlaisia herkkuja.

Toivomme, että pääsette maistamaan meidän ravintoloiden herkullisia lounaita!

2015-09-11T09:47:36+00:00