Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /data01/virt55527/domeenid/www.weboy.fi/delipistefi/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Slush 2015 – Deli Piste

Slush 2015

Mikä Slush oikein on?

Suomesta lähtöisin oleva startup-tapahtuma, joka on ensimmäistä kertaa järjestetty muutama vuosi sitten. Viidessä vuodessa tapahtuma on kasvanut muutamasta sadasta osaanottajasta 15000 osanottajaan. Tapahtuma kerää vuosittain parhaat startup-yritykset ja suurimmat sijoittajat yhteen.

 

Miksi Deli Piste oli Slushissa?

Toimiva alusta, jonka kautta saa ruokaa niin isompiin tapahtumiin kuin pieniin lounaskokouksiin. Keräämme sivustollemme ravintoloista ja catering-palveluista koostuvan yhteistyöverkoston ja edustamme heidän tuotteita verkkosivuillamme. Meidän kautta voi tilata ruokaa aamupalavereihin, lounaskokouksiin tai isompiin tapahtumiin. Olemme täyden palvelun ruokatalo. Kuljettajamme palvelevat teitä arkisin kello 8-18 välisenä aikana.

 

Mitä me haimme tapahtumalta?

Saimme kolmen päivän aikana tuhottoman paljon uusia kontakteja, yhteistyökumppani ehdokkaita ja kavereita. Slush oli meille elämys.

 

Mitä seuraavaksi?

Jatkossa keskitymme kehittämään palveluamme entisestään asiakkaalle sopivaan suuntaan. Tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tilata kerralla useita erilaisia vaihtoehtoja, valikoimaa laajennetaan entistäkin monipuolisemmaksi. Uusia asioita verkkosivuille. Asiakkaan pyynnöstä loimme verkkosivuille personoidun tilausnäkymän, johon asiakas pääsee omilla käyttäjätunnuksilla. Kaikki lähti siitä, kun yksi asiakkaistamme otti yhteyttä ja kertoi ongelmansa. Hän ei ehtinyt työpäivän aikana kiertämään toimistolla ja kysymään erikseen jokaisen työntekijän ruokatoiveita. Kehitimme järjestelmän, jonka avulla tämä on automatisoitu ja tilaamisen tekeminen on siirretty työntekijälle. Yksi salasana, rajaton määrä annoksia. Jokaisella työntekijällä on pääsy järjestelmään, hän voi vapaasti valita ravintolasta ruokansa ja asettaa tilauksen sovittuun kellonaikaan. Näin tapahtuu kaikkien työntekijöiden kohdalla. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Se on kaikenlisäksi törkeän kätevä.

Uusi viikko ja uudet kujeet.

Muista ottaa yhteyttä meille ja kertoa kehitysehdotuksesi.

2016-12-07T18:40:52+00:00