Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /data01/virt55527/domeenid/www.weboy.fi/delipistefi/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Uudet yhteistyökumppanit – Deli Piste

Uudet yhteistyökumppanit

Helsinki, Finland

Viime viikkoina on taas tapahtunut paljon. Olemme solmineet kolme uutta yhteistyösopimusta.

 

Fruitkit on tuoriden hedelmien kuljetuspalvelu pääkaupunkiseudun alueella. Fruitkitin perusti kolme liikemiestä, joista kaksi oli Etelä-Amerikasta ja yksi Bengalista. Tarve syntyi, kun mistään ei löytynyt tarpeeksi tuoreita ja korkealaatuisia hedelmiä toimistojen pöydälle. Työntekijät käyvät hakemassa hedelmät suoraan tuottajilta ja poiviat sekä pesevät ne käsin. Tällä menettelytavalla taataan korkea laatu ja tyytyväiset asiakkaat. Nyt näitä herkullisia hedelmiä saat myös Deli Pisteen kautta. Paras tapa maistaa näitä, on tilata ilmainen Fruitkit toimistolle ja testata. Täydellinen ratkaisu kokouspöydälle tai aamupalaksi.

 

Marraskuussa 2014 kaksi ranskalaisesta leivonnasta intohimoista kondiittoria päätti lanseerata uuden konseptinsa Helsingissä. Näin syntyi ”The Choux Company” ”The Choux Company:n” ideana on tarjota trendikkäitä, jännittäviä ja tuoreita tuotteita modernilla vivahteella. Tilaukset on lähettettävä 48 tuntia etukäteen. Esimerkiksi jos haluat tilata perjantaille, tulee tilaus lähettää viimeistään keskiviikkona kello 18:00 mennessä. Lue lisää Choux Company:n sivuilta.

 

Catering palvelu punavuoren ytimestä liittyy mukaan. Mille Mozarelle on Portugalista juurensa ja vaikutteensa ottaneen Lorenzon yritys. Oli se sitten aamupala, lounas, brunssi tai tapahtuma, heiltä onnistuu kaikki. Niin kuin kuvistakin näkyy kaikki on valmiina tarjottimilla. Ruoka on yksinkertaista, mutta maistuvaa ja näyttävää. Varsinkin juustot, lihat ja oliiviöljyt ovat Milleä lähellä. Pääset tutustumaan Mille Mozzarellen catering-menuun täältä.

Ja jos etsit itsellesi sopivaa tilaa, niin kannattaa kysäistä ammattilaisilta eli Venuulta.

2015-11-04T14:09:53+00:00